Tiental Sevilla voorkomt nederlaag door doelpunt in extremis

23 december 2018, 18:21

Op het nippertje heeft Sevilla zondag een nederlaag weten te voorkomen. De Zuid-Spaanse club keek op bezoek bij Leganés lange tijd tegen een 1-0 achterstand aan, maar door een laat doelpunt van Wissam Ben Yedder sleepte Sevilla alsnog een punt uit het vuur. Dat deden de bezoekers met een man minder, want in de rust kreeg Franco Vázquez een rode kaart.

Sevilla kreeg tegen de degradatiekandidaat de mogelijkheid om de tweede plaats van Atlético Madrid weer over te nemen, maar begon slecht aan de wedstrijd. Al na vijf minuten spelen kwam Leganés op voorsprong. Op aangeven van Allan Nyom kopte Mikel Vesga het openingsdoelpunt tegen de touwen.

Na rust trad Sevilla aan zonder Vázquez. Hij kreeg tijdens de theepauze een rode kaart voor een incident in de catacomben. Met Quincy Promes als invaller binnen de lijnen ging het tiental van Sevilla in de tweede helft op zoek naar de gelijkmaker. Het team van trainer Pablo Machín kreeg loon naar werken, want in blessuretijd maakte Ben Yedder de 1-1.

Sevilla blijft door de remise de nummer drie van de Spaanse competitie. De Zuid-Spaanse club heeft een achterstand van twee punten op Atlético Madrid en vijf punten op koploper FC Barcelona.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen