Contractonderhandelingen Mahi en FC Groningen stilgelegd

23 december 2018, 22:09

Mimoun Mahi en FC Groningen zijn niet meer met elkaar in gesprek over een nieuw contract. Dat heeft de aanvaller van de Groningers laten weten aan het Dagblad van het Noorden. Volgens Mahi spreekt er geen waardering en respect uit het aanbod dat de Groningers hem hebben gedaan. Zijn huidige contract loopt de komende zomer af.

Eerder beloofde Mahi dat hij niet gratis de deur uit zou lopen. "Maar als ik vervolgens een aanbieding krijg waar heel weinig respect uit blijkt, kan ik die belofte niet nakomen. Ik voel me daar wel schuldig over richting de achterban, maar als mensen van bovenaf me niet de waardering geven, houdt het op. Ik had de intentie om te verlengen en het liefst blijf ik ook gewoon bij FC Groningen, maar niet voor dit aanbod."

Door de gestaakte onderhandelingen staat Groningen nu voor een dilemma. Willen zij Mahi voor de tweede seizoenshelft behouden, dan vertrekt de aanvaller over enkele maanden gratis bij de noorderlingen. "Het is echt niet zo dat ik heel veel wil verdienen, maar het contract dat me is aangeboden, is gewoon teleurstellend. Ik vind dat zonde. Nogmaals, ik wil graag blijven, maar als de onderhandelingen niet meer op gang komen, ga ik verder kijken. Zo werkt het. Ik ga er vanuit dat ik sowieso de tweede seizoenshelft nog bij FC Groningen speel", gaat Mahi verder.

Scheidend algemeen directeur Hans Nijland vindt het jammer dat Mahi nooit zelf aanschuift bij de onderhandelingen. "Ik adviseer spelers altijd om er zelf bij te zijn. Als Mahi een kerel is, vertelt hij me face tot face hoe hij erover denkt in plaats van zijn mening via de media te ventileren. Daar zou ik respect voor hebben.''

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen