Branderhorst blij met basisplek: "Een kans is toch een kans?"

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Aangeboden door

24 december 2018 – Mattijs Branderhorst kreeg door de disciplinaire schorsing van Timon Wellenreuther een kans in het doel van Willem II. In zijn eerste basisplaats in de Eredivisie sinds zijn zware blessure hield hij direct de nul, al voelde hij zich nog niet heel safe. "Ik koos voor zekerheid en stompte de meeste ballen weg."

Branderhorst blij met basisplek: "Een kans is toch een kans?"

Claim tot 5 keer een €10,00 freebet bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Dat vertelt hij tegenover het Brabants Dagblad over zijn rentree. Wel voelde het heel goed om weer terug te zijn in het doel, waar hij in maart wegviel. Ook al was dat dan door een disciplinaire schoring van een collega. "Een kans is toch een kans?", wist hij. "Je sluit zo wel op een heel andere manier de eerste competitiehelft af. Met een fijn gevoel, omdat je er zolang op moest wachten."

Met een clean sheet hield Branderhorst, die met name na de pauze een paar keer moest ingrijpen, een goed gevoel over aan het duel. "Je weet dat het op een paar momenten aankomt als er vechtvoetbal gespeeld wordt. Ik hoop dat ik nu mag blijven staan. Na een wedstrijd of drie, vier is die onzekerheid eruit en ben ik weer heel safe als keeper."

 • Senegal - Nederland, actie Adv

  Claim tot 5 keer een €10,00 freebet bij Jacks.nl

  Maak een account bij Jacks.nl en krijg bij je eerste storting 5 freebets van €10,00.

  Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

 • Reacties

  Eredivisie

  gerelateerd