Speler van de Week: El Khayati zet zichzelf in de etalage

24 december 2018, 17:33   Bijgewerkt: 24 december 2018, 20:42

Geen speler is in de eerste seizoenshelft zo belangrijk voor zijn club geweest als Nasser El Khayati voor ADO Den Haag. Het is geen geheim dat de middenvelder het liefst naar een grotere club vertrekt. Afgelopen weekend zette El Khayati zichzelf (weer) in de etalage. Hij scoorde twee keer tegen Feyenoord en bezorgde zijn ploeg daarmee een onverwacht punt. Door zijn doelpunten én goede spel is El Khayati - voor de tweede keer dit seizoen - Speler van de Week bij FCUpdate.nl.

Hoe bijzonder dat is, wordt pas duidelijk als een blik wordt geworpen op het aantal doelpunten dat ADO in de eerste seizoenshelft maakte: 23. De Hagenaren wisten dus slechts zes keer te scoren zonder de directe inbreng van de sterspeler. "Als hij gaat, dan heeft hij het volledig verdiend", zei trainer Alfons Groenendijk na afloop van de wedstrijd tegen Feyenoord (2-2) tegen FOX Sports. Dat is de enige terechte conclusie.

Uitleg Speler van de Week

Iedere Eredivisie-wedstrijd heeft een Man of the Match, van wie de drie met de hoogste beoordeling (zie de beoordelingen onder de verslagen van Eredivisie-wedstrijden) worden genomineerd. Via Twitter kun jij iedere speelronde je stem uitbrengen.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen