Fenerbahçe weet met Yanal nog niet te winnen in SüperLig

24 december 2018, 19:57   Bijgewerkt: 24 december 2018, 20:06

De aanstelling van Ersun Yanal heeft nog niet het gewenste schokeffect teweeggebracht bij Fenerbahçe. Na de teleurstellende remise tegen Erzurumspor (2-2) kwam de Turkse grootmacht maandagavond niet verder dan een bloedeloze 0-0 tegen Antalyaspor. Als nummer zeventien van de SüperLig gaat Fenerbahçe de winterstop in.

Fenerbahçe hoopte in Antalya de midweekse bekerzege tegen Giresunspor een goed vervolg te geven. Donderdag maakte de formatie van Yanal vijf doelpunten, maar tegen Antalyaspor kwam de dolende Turkse club niet tot scoren. In de slotfase moest Fenerbahçe zelfs de verdedigende stellingen innemen nadat Roman Neustädter zijn tweede gele kaart van de avond had gekregen. Ferdi Kadioglu bleef negentig minuten op de bank bij Fenerbahçe.

Sinds het vertrek van Erwin Koeman heeft Fenerbahçe niet meer verloren, maar de weg naar boven is nog niet ingeslagen. De Turkse club eindigt het seizoen met slechts zestien punten uit zeventien duels en zal na de winterstop aan de bak moeten om de gevarenzone te verlaten.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen