Klopp vlakt Chelsea en Arsenal nog niet uit in strijd om landstitel

24 december 2018, 20:41

Jürgen Klopp denkt dat de strijd om de Engelse landstitel niet alleen tussen Liverpool, Manchester City en Tottenham Hotspur gaat. De Duitse trainer gelooft dat ook Chelsea en Arsenal een rol kunnen spelen in de strijd om het kampioenschap. Beide Londense teams staan bijna halverwege het seizoen elf punten achter op koploper Liverpool.

"Er zijn nog een hoop teams in de race voor de titel. Geen enkele ploeg mag worden uitgevlakt", zegt Klopp op de persconferentie in aanloop naar de thuiswedstrijd tegen Newcastle United. Volgens collega-trainer Mauricio Pochettino zijn Liverpool en Manchester City de topfavorieten voor de titel, al denkt de Argentijn dat Tottenham Hotspur ook gaat meedoen in de titelstrijd.

Klopp is het eens met Pochettino. De Duitser is onder de indruk van wat de Spurs zondag lieten zien tegen Everton (2-6). "Ik heb de wedstrijd tegen Everton, dat zeker niet slecht speelde, gezien en ze raakten bijna elke bal goed. Het was zeer indrukwekkend wat Tottenham liet zien. Ik heb hen altijd als een van de kandidaten gezien. Datzelfde geldt voor Chelsea en Arsenal."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen