Fulham en Wolverhampton trappen Boxing Day af met gelijkspel

26 december 2018, 15:25

De eerste Boxing Day-wedstrijd in de Premier League heeft geen winnaar opgeleverd. Op Craven Cottage speelden Fulham en Wolverhampton Wanderers met 1-1 gelijk. Beide doelpunten vielen pas in het laatste kwartier van de wedstrijd.

Het was de thuisploeg die in het duel der promovendi de overhand had. Fulham creëerde voor rust een aantal goede kansen, maar met name Aleksandar Mitrovic was niet gelukkig in de afronding. In de tweede helft kwamen de bezoekers beter in het spel, maar toch was het Fulham dat een kwartier voor tijd op voorsprong kwam. Ryan Sessegnon schoot raak nadat doelman Rui Patrício op een eerdere inzet redding had gebracht.

Fulham leek af te stevenen op de eerste zege sinds eind november, maar een paar minuten voor tijd boorde Romain Saïss de club uit Londen twee punten door de neus. Per toeval kwam de bal op de doellijn voor de voeten terecht van de invaller, die de niet te missen kans benutte. Fulham draagt door de remise de rode lantaarn over aan Huddersfield Town. Wolverhampton handhaaft zich voorlopig met een negende plaats in het linkerrijtje.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen