AS Roma met Kluivert als invaller simpel voorbij Sassuolo

26 december 2018, 19:57

AS Roma heeft woensdagavond een vrij simpele zege geboekt op Sassuolo. Een vroeg doelpunt van Diego Perotti leidde een comfortabele 3-1 zege in. Justin Kluivert kwam halverwege de tweede helft als invaller binnen, Rick Karsdorp zat de hele wedstrijd op de bank.

Het duurde niet lang voor de wedstrijd ontbrandde. Na een paar minuten spelen werd Patrik Schick in het strafschopgebied omvergelopen, waarna de dienstdoende scheidsrechter naar de stip was. Op aanraden van de VAR keek de arbiter de beelden nog even na, maar hij bleef bij zijn beslissing om de thuisploeg een penalty te geven. Perotti ging achter de bal staan en schoot beheerst binnen.

Niet veel later viel ook het tweede Romeinse doelpunt. Schick bleef oog in oog met Andrea Consigli kalm, omspeelde de doelman en schoot raak. Na een uur gooide Nicolò Zaniolo met een fraaie goal de wedstrijd definitief in het slot. De middenvelder brak door aan de rechterkant, sneed naar binnen en zette vervolgens met een schijnschot zowel zijn directe verdediger als de doelman op het verkeerde been. Met een lobje scoorde hij vervolgens de 3-0.

In de slotfase mocht Kluivert nog voor iets meer dan twintig minuten invallen. De oud-Ajacied was dreigend, maar niet beslissend. In de slotfase maakte Khouma Babacar namens Sassuolo nog een eretreffer. Door de 3-1 zege stijgt de club uit Rome naar de zevende plaats en heeft het nog maar een punt achterstand op nummer zes AC Milan.

Overige uitslagen:

Torino - Empoli 3-0

SPAL - Udinese 0-0

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen