Hazard na honderdste goal: "Wil legende à la Lampard worden"

27 december 2018, 10:36

Eden Hazard maakte op Boxing Day zijn honderdste en 101ste doelpunt namens Chelsea tegen Watford (1-2 winst). Een mijlpaal waar de Belg meer dan trots op is. "Ik wil een legende worden voor de club, zoals Frank Lampard, John Terry en Didier Drogba", vertelt de trotse doelpuntenmaker.

"Honderd doelpunten voor deze club maakt me trots", laat hij weten op de clubsite. Hij zat er wel behoorlijk tegenaan te hikken tegen Watford. "Ik miste een paar kansen, met name voor de pauze. Maar als je mist, moet je vooral geconcentreerd blijven en proberen om wel te scoren. Dat lukte: ik doe mijn best en wanneer we winnen, kan ik ook genieten van mijn eigen doelpunten."

Dit seizoen maakte de Belg al tien goals en gaf hij negen assists bij de ploeg die Tottenham Hotspur (vijf punten meer) en Manchester City (vier punten meer) nog altijd in het vizier heeft. "We hebben karakter getoond na de nederlaag tegen Wolverhampton Wanderers door te winnen van Manchester City. Na het verlies tegen Leicester City moesten we ditmaal reageren en dat deden we goed tegen Watford. Als we vechten met elkaar, zijn we een topteam."

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen