FC Groningen verlengt contract van reservekeeper Hoekstra

27 december 2018, 14:02

FC Groningen heeft de reservekeeper Jan Hoekstra voor twee extra jaren vastgelegd. De doelverdediger stond onder contract tot en met 2020, maar zijn nieuwe verbintenis houdt hem tot en met 2022 in het hoge noorden. "Ik heb hier de hele opleiding doorlopen en het blijft mijn doel om uiteindelijk de keeper van het eerste elftal te worden", vertelt hij opgetogen.

De twintigjarige Hoekstra speelt al sinds 2010 in de jeugdopleiding van de Groningers en is naast derde keeper van de hoofdmacht ook de regelmatig eerste keuze bij de beloften. "Naast de progressie die hij bij de club boekte, heeft hij ook in de vertegenwoordigende elftallen uitstekend gespeeld in de afgelopen periode. We zijn tevreden over de ontwikkeling van Jan en zijn dan ook blij dat we tot overeenstemming zijn gekomen over een nieuw contract.", aldus technisch manager Ron Jans.

Voorlopig moet hij Sergio Padt nog wel voor zich dulden, maar ooit hoopt Hoekstra zelf eerste keeper te worden. "Kevin Begois en Sergio helpen met hun ervaring me en zo maken we elkaar beter. Ik ben nu de tweede doelman achter Sergio en kijk er naar uit om op 3 januari weer te beginnen met de tweede helft van het seizoen." Zijn debuut in de hoofdmacht maakte hij overigens nog niet.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen