West Ham United doet goede zaken bij Southampton

27 december 2018, 22:47

Daags na Boxing Day heeft West Ham United drie zeer belangrijke punten uit het vuur gesleept in het St. Mary's Stadium van Southampton. De Londenaren wonnen donderdag met 1-2 en bezetten nu de negende plaats in de Premier League.

Southampton won twee weken terug zeer knap van Arsenal en was daarna ook goed in vorm bij Huddersfield Town (1-3). Tegen West Ham was het team vanavond echter wat minder op dreef en ging het met 1-2 onderuit. Southampton heeft daardoor nog altijd meer drie punten in eigen huis gepakt, die het dus haalde tegen Arsenal. Vanavond kwam het na de pauze via Nathan Redmond nog wel op voorsprong, maar dat was niet voldoende.

West Ham werd wakkergeschud door de goal van Redmond en sloeg snel toe. In de 53ste en de 59ste minuut kwam Felipe Anderson tot scoren en hij hielp West Ham daarmee aan een voorsprong die de ploeg niet meer uit handen gaf. Southampton blijft daardoor zestiende staan, terwijl West Ham tot het linkerrijtje heeft toegetreden. De winst van vanavond is al de vierde zege buitenshuis van dit Premier League-seizoen.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen