'President Piqué wil Xavi en Iniesta als trainers bij FC Barcelona'

28 december 2018, 09:30

Gerard Piqué wil na zijn voetballoopbaan een gooi doen naar het presidentschap van FC Barcelona. De verdediger (31) heeft naar verluidt grootse plannen met de club, want enkele grootheden van de laatste jaren moeten terugkeren naar de Catalaanse club.

Volgens het Spaanse El Mundo Deportivo stopt de lange verdediger over twee jaar met voetballen. En dat is niet geheel toevallig, aangezien in 2021 de eerste  mogelijkheid om president van Barcelona te worden voor het oprapen ligt. Dan eindigt de termijn van de huidige president Josep Maria Bartomeu.

Als Piqué het daadwerkelijk tot president schopt, heeft hij zijn plannen al klaarliggen. Xavi en Andrés Iniesta zouden samen het trainersduo moeten vormen. De beide voetballen nog in respectievelijk Qatar en Japan, maar Xavi is al bezig met het behalen van zijn trainersdiploma. 

Naast de voormalige middenvelders zou er nog een clubicoon terugkeren naar Camp Nou. Onder leiding van Piqué moet Carles Puyol, zijn voormalige compagnon in de defensie, de functie van technisch directeur gaan bekleden.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen