Messi wijst Italiaanse uitnodiging van Ronaldo af

28 december 2018, 12:24   Bijgewerkt: 28 december 2018, 12:36

Lionel Messi voelt er weinig voor om net als Cristiano Ronaldo in Italië te gaan voetballen. De Portugees liet onlangs in een interview weten het fantastisch te vinden als Messi in de Serie A gaat spelen, maar de Argentijn heeft daar weinig trek in.

"Ik zou graag willen dat hij op een dag in de Serie A komt spelen. Dat hij de uitdaging aangaat, net als ik", klonk het uit de mond van de Portugees. De open uitnodiging aan het adres van Messi is echter aan dovemans oren gericht.

De ster van FC Barcelona is in gesprek met Marca duidelijk. "Waarom zou ik? Ik heb geen enkele verandering nodig. Ik hoef niet van ploeg of van competitie te veranderen om nieuwe doelen te stellen, ik ben hier thuis en ik heb geen behoefte om te veranderen." Messi geeft wel toe dat de afwezigheid van Ronaldo een gemis is voor La Liga. "De rivaliteit met Cristiano was heel gezond en goed voor de fans."

Ook liet Messi zich voor het eerst uit over het feit dat hij afwezig was bij de uitreiking van de Gouden Bal. De nummer vijf van de verkiezing voelde weinig behoefte om naar Parijs af te reizen voor het gala. "Toen ik de genomineerden voor de Ballon d'Or hoorde, wist ik dat ik niet meedeed voor de prijzen. Ik hou van voetbal, maar familie gaat boven alles."

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen