Juventus kruipt ondanks goals Ronaldo door oog van de naald

29 december 2018, 14:36

Juventus is ternauwernood ontsnapt aan nieuw puntenverlies. De club leek zaterdag voor de tweede keer in een week met 2-2 gelijk te spelen, maar de gelijkmaker van Sampdoria werd met hulp van de VAR afgekeurd. Daardoor ging Juventus met de drie punten aan de haal: 2-1.

Ronaldo was midweeks als invaller belangrijk tegen Atalanta Bergamo door de 2-2 te maken en ook vandaag was hij doorslaggevend. Al na twee minuten schoot de Portugees de bal tegen de touwen met een fraaie krulbal. De voorsprong bleef niet lang op het bord staan, omdat Fabio Quagliarella in de 33ste minuut een penalty verzilverde. De 35-jarige oud-speler van Juventus was een van de gevaarlijkste spelers aan de zijde van de bezoekers.

Vervolgens was het woord weer aan Ronaldo, die eerst het houtwerk raakte en daarna in de 65ste minuut de 2-1 scoorde. Hij verzilverde een penalty die werd gegeven na hands van Alex Ferrari. Gezegd moet worden dat de penalty wat makkelijk was gegeven. De goal van Ronaldo was zijn 49ste van het kalenderjaar en zijn veertiende van dit seizoen. Daarmee is hij nu topscorer van de Serie A.

Dat leek genoeg voor de winst, maar Riccardo Saponara schoot in blessuretijd de 2-2 tegen de touwen. Hij pegelde de bal schitterend in de lange hoek, maar de goal werd na ingrijpen van de VAR afgekeurd wegens buitenspel. Daardoor is Juventus ontsnapt aan nieuw puntenverlies.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen