Jozefzoon verantwoordelijk voor krankzinnige comeback Derby

29 december 2018, 18:50

Een krankzinnige ontsnapping in het Championship zaterdagmiddag: Derby County kwam in de absolute derby met Norwich City vlak voor tijd op achterstand (3-2), maar draaide in een bizarre slotfase de rollen nog helemaal om. Daarbij waren er hoofdrollen voor Nederlanders Florian Jozefzoon en Tim Krul.

Jozefzoon, die niet altijd zeker is van een basisplaats onder Frank Lampard bij Derby maakte na de 3-2 van Teemu Puki - die eerder ook al had gescoord - de gelijkmaker drie minuten voor het verstrijken van de officiële speeltijd (3-3). Eerder had ook Mason Mount voor de gelijkmaker gezorgd namens de formatie van Lampard, die acht minuten voor tijd dus nog achter stond.

Diep in blessuretijd zorgde Jack Marriott met een wippertje over Tim Krul echter voor het winnende doelpunt van de bezoekers. Jozefzoon speelde met een assist ook bij de winnende goal een belangrijke rol voor de bezoekers. Voor Norwich werd het verlies extra pijnlijk, nadat bleek dat Leeds United in eigen huis verloor van het Hull City van Jordy de Wijs en ze dus de koppositie hadden kunnen overnemen.

Bekijk hier alle uitslagen in het Championship, waarbij Mike van der Hoorn scoorde en ook Anwar El Ghazi, Maikel Kieftenbeld en Bruno Martins Indi speelden. 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen