Ranieri woest na penalty-incident bij Fulham: "Ongelofelijk"

29 december 2018, 19:21

Claudio Ranieri won zaterdagmiddag voor de tweede maal sinds zijn aanstelling met Fulham, maar makkelijk ging dat niet. Met name omdat de ploeg vlak voor tijd nog een strafschop miste tegen Huddersfield Town, nadat er een relletje was ontstaan over wie hem mocht nemen. Aboubakar Kamara wilde schieten, maar stond onder Aleksandar Mitrovic op het lijstje. Tot overmaat van ramp miste Kamara vervolgens ook nog. "Ongelofelijk wat hij deed", oordeelde de Italiaanse coach.

Kamara mocht de vorige strafschop nemen omdat Mitrovic al was gewisseld. Ditmaal was de bal echter voor de Serviër, die vaste penalty-nemer. "Ik zei tegen Aboubakar dat hij de bal aan Mitro moest geven, hij neemt namelijk de penalty's. Ongelofelijk dat hij dat niet deed. Hij toont geen enkel respect aan mij, de club, het team en de fans. Dit is niet goed."

Diep in blessuretijd scoorde Mitrovic overigens alsnog de winnende, zeer belangrijke treffer. "De vorige wedstrijd kon ik wel huilen van verdriet. Nu ben ik juist zo blij dat ik wel kan huilen", glimlachte de spits tegenover de Engelse media na de benauwde zege in de absolute degradatiekraker.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen