Gerrard draagt de overwinning op Celtic op aan de supporters

29 december 2018, 19:49

Rangers won voor het eerst sinds 2012 weer eens van aartsrivaal Celtic en dat zorgde voor veel emotie bij de supporters. Manager Steven Gerrard wilde de 1-0 overwinning dan ook opdragen aan de Rangers-fans. "Dit moment is helemaal voor de supporters, ze hebben de laatste jaren een hoop meegemaakt."

Dat vertelde hij over het duel. "In de afgelopen jaren zijn ze vaak gestraft in de onderlinge wedstrijden, dus mogen ze vandaag genieten", glimlachte de coach. "De spelers speelden met moed. We hadden de overtuiging om te winnen, waren dapper en streden overal op het veld. Dit wil ik elke week van ze zien."

Door de zege doet Rangers nog volop mee om het kampioenschap: Celtic heeft evenveel punten, maar nog een wedstrijd meer te spelen. "Er is nog een hoop werk aan de winkel. Celtic is een goed team, met een goede manager, maar de eerste seizoenshelft is goed verlopen. De fans moeten vandaag genieten, vannacht genieten en de komende weken. Ze hebben al lange tijd niet meer kunnen opscheppen in deze stad."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen