Nog altijd hongerige Buffon 'heel trots' vanwege speeltijd bij PSG

31 december 2019, 12:27

Gianluigi Buffon heeft in een gesprek met Corriere delle Sera duidelijk gemaakt dat hij zijn overstap van Juventus naar Paris Saint-Germain niet vanwege de financiële voordelen heeft gemaakt. De 40-jarige Italiaan is trots om voor PSG te spelen. "Ik zal nooit mijn idealen en dromen laten varen."

Hij gaat in Parijs voor zijn laatste kans om nog een keer de Champions League te winnen. Dat hij volgens sommigen voor het geld koos, is volgens Buffon onzin. "Ik zal nooit mijn idealen en dromen laten varen voor geld. Als ik dat van plan was, had ik dat lang geleden al gedaan."

Na zeventien jaar in dienst van Juventus, heeft Buffon snel kunnen wennen aan het leven en spelen in Parijs. "Ik ben heel trots dat ik hier kan spelen, want het is een compliment dat ik van zo'n club een aanbieding heb ontvangen. Ik ben niet hier alleen gekomen om de Champions League te winnen. Het is de bedoeling dat ik hier iets toevoeg en de club vooruit kan helpen."

Dat hij als veertiger nog niet aan stoppen denkt, dankt hij aan zijn enthousiasme. "Dat houdt me jong en als ik wil doorgaan, kan ik me niet als een opa gedragen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen