Nasri blaast bij West Ham carrière nieuw leven in

31 december 2019, 18:18   Bijgewerkt: 31 december 2019, 18:30

Samir Nasri maakt bij West Ham United zijn rentree in het profvoetbal. De 31-jarige Fransman trainde de voorbije tijd al mee bij de huidige nummer elf van de Premier League. Tijdens zijn proefperiode heeft de aanvaller de technische staf van West Ham weten te overtuigen van zijn kwaliteiten.

De Londense club heeft Nasri tot het einde van het seizoen vastgelegd. West Ham heeft daarbij de optie om zijn contract met nog een jaar te verlengen. Het afgelopen jaar kwam Nasri niet in actie voor het overtreden van de dopingregels van WADA (World Anti-Doping Agency) en de Europese voetbalbond UEFA.

Eerder speelde Nasri bij Olympique Marseille, Arsenal, Manchester City, Sevilla en Antalyaspor. Bij West Ham wordt de Fransman herenigd met Manuel Pellegrini, met wie hij verder samenwerkte bij City. "Ik ben blij dat we weer gaan samenwerken. Hij heeft de voorbije tijd keihard gewerkt om zijn conditie op peil te krijgen. Hij heeft lang niet gespeeld en is nu vasteberaden om zich weer van zijn beste kant te laten zien", aldus Pellegrini.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen