Solskjaer kreeg Ferguson op bezoek: "Hebben gesproken"

1 januari 2019, 10:23

Ole Gunnar Solskjaer heeft als trainer van Manchester United nog altijd nauw contact met zijn voormalig manager Sir Alex Ferguson. De Schot, die op oudjaarsdag zijn 77ste verjaardag vierde, was afgelopen week nog even op de club en bezocht een training van zijn oud-pupil Solskjaer. "Dat was heel leuk, hij moedigde ons als staf aan", vertelde de Noor.

Tegenover de Engelse media ging hij in op het onderonsje. "We hebben even gesproken. Hij weet dat wij als oud-spelers natuurlijk allemaal alles geven voor United." En met succes: in de eerste drie duels maakte zijn ploeg al twaalf doelpunten en dat is een recordaantal. Nooit startte eerder een coach in de Premier League met zoveel treffers.

"Of ik het goed doe? Dat moeten anderen maar beoordelen. Ik voel me in elk geval thuis hier op Old Trafford. Want ik heb hier natuurlijk eerder ook vijftien jaar gezeten", aldus de oud-spits. Na Cardiff City (5-1), Huddersfield Town (3-1) en Bournemouth (4-1) wacht woensdagavond de ontmoeting met Newcastle United, gevolgd door het duel met Reading in de FA Cup. 

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen