Spoorboekje: Manchester United en Chelsea in actie

2 januari 2019, 07:00   Bijgewerkt: 1 januari 2019, 21:36

Aan het begin van iedere dag brengt FCUpdate.nl haar eigen spoorboekje. Met een handig overzicht brengen we in kaart wat het nieuws van de dag gaat worden, welke specials er online komen, welke duels er op het programma staan en wat voor voetbal op tv komt. Dit is wat je allemaal kunt verwachten op woensdag 2 januari.

Wedstrijden

Chelsea - Southampton (20.45 uur)

Chelsea zag stadsgenoten Tottenham Hotspur en [a,https://www.fcupdate.nl/voetbalnieuws/343886/arsenal-spoelt-nasmaak-van-pak-slaag-weg-met-zege/,_blank,Arsenal] winnen op nieuwjaarsdag, vanavond is het de beurt aan The Blues. Chelsea zal als nummer vier in het spoor willen blijven Tottenham en anderzijds de marge met Arsenal intact willen houden, omdat de vierde plaats een ticket voor de Champions League oplevert. Met de topper Manchester City - Liverpool in aantocht is de eigen wedstrijd tegen Southampton nog eens extra interessant voor Chelsea.

Newcastle United - Manchester United (21.00 uur)

Ole Gunnar Solskjaer heeft in zijn eerste drie duels als manager van Manchester United een doelpuntenrecord gebroken in de Premier League. De Noor laat de spelers van de topclub weer lachen, aanvallen en dus scoren. Komt dat er ook tegen Newcastle United goed uit? Sir Alex Ferguson bezocht afgelopen week de training, dus daar kan het niet aan liggen. 

Portimonense - Benfica (21.15 uur)

Benfica kan al snel in het nieuwe jaar weer aan het werk. De ploeg die in de groepsfase van de Champions League nog tegen Ajax speelde, staat momenteel tweede in de zeer spannende Portugese competitie. Porto heeft vier punten meer en gaat aan kop, terwijl het Sporting Portugal van Marcel Keizer een punt minder heeft dan Benfica. 

Voetbal op tv

21.00 uur: Newcastle United - Manchester United, Ziggo Sport, live verslag van het Premier League-duel

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen