Willian hoopt dat landgenoot David Luiz bij Chelsea blijft

1 januari 2019, 11:50

Als het aan Willian ligt, dan speelt David Luiz ook volgend jaar 'gewoon' nog bij Chelsea. De verdediger kan vooralsnog geen overeenkomst bereiken over het verlengen van zijn aflopende contract en is komende zomer dus transfervrij. Zijn ploeggenoot hoopt vurig dat de achterhoedespeler in Londen blijft.

?"Natuurlijk wil ik graag dat hij blijft. Of de club hem wil houden? Ik denk van wel. Als het aan mij ligt, blijft David bij Chelsea", aldus de Braziliaan in de Engelse media over zijn landgenoot. "Hij heeft heel veel kwaliteiten, bijvoorbeeld in de passing. De assist op N'Golo Kanté is iets wat hij al veel vaker heeft geprobeerd." Luiz stelde zondag met een heerlijke hoge steekbal de Fransman in staat om de winnende te maken tegen Crystal Palace.

Chelsea heeft echter de gewoonte om oudere spelers, boven de dertig jaar, een eenjarig contract met optie aan te bieden. Naar verluidt wil Luiz, die onder Maurizio Sarri een vaste plaats heeft bij The Blues, echter een langdurige verbintenis om zekerheid te hebben voor de toekomst.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen