Huntelaar over loyaliteit: "Inzaghi ging zomaar warmlopen"

1 januari 2019, 12:34   Bijgewerkt: 1 januari 2019, 15:52

Klaas-Jan Huntelaar probeert zich in de concurrentiestrijd met Kasper Dolberg altijd zo goed mogelijk op te stellen. Hoewel The Hunter wel altijd wil spelen, is zijn relatie met zijn Deense concurrent bijzonder goed en proberen ze elkaar nog altijd tips te geven voor wedstrijden. "Met elkaar probeer je er het maximale uit te halen, wie er ook speelt", verzekert hij.

Dat vertelt de ervaren aanvaller tijdens een Ajax-podcast. Huntelaar en Dolberg wisselen bijvoorbeeld informatie uit over tegenstanders. "Dat de verdedigers bijvoorbeeld diep staan en hij er beter uit kan blijven en in de bal moet komen om ruimte te maken. Dan heb je de snelheid al", noemt Huntelaar een voorbeeld van zo'n conversatie tussen beide heren. Hoewel ze beide eerste spits kunnen zijn, is de relatie goed. "Zeker, de verhouding is goed", bevestigt hij nogmaals.

Dat het heel anders kan zijn, maakte Huntelaar ook mee. Bij AC Milan ging Filippo Inzaghi bijvoorbeeld warmlopen zonder dat de trainer het vroeg. "En klappen en contact maken met de harde kern, die begonnen te zingen. Ik speelde ook niet, maar Clarence Seedorf zei tegen mij dat ik ook moest gaan lopen. Maar dat doe ik niet. En als het dan met nog een kwartier te spelen nog 0-0 stond..."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen