De Graafschap loopt De Leeuw mis: "Moeten het accepteren"

1 januari 2019 – De Graafschap hoopte Michael de Leeuw aan de selectie toe te voegen, maar zag dat de aanvallende middenvelder koos voor FC Emmen. Daar balen De Superboeren van, zegt manager voetbalzaken Peter Hofstede.

De Graafschap loopt De Leeuw mis: "Moeten het accepteren"

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou. Stop op tijd 18+, hands24x7.nl.

"We hebben het te accepteren en moeten weer doorschakelen", zegt hij tegen Omroep Gelderland. De Leeuw speelde in het verleden al voor de club, maar zag een terugkeer dus niet zitten. "Ik vind het jammer, maar het is een keuze van de speler. Mijn keuze zou wel op De Graafschap zijn gevallen, maar ik ben iets gekleurd."

De Graafschap haalde al wel Ajacied Azor Matusiwa binnen en daardoor mogen andere spelers mogelijk vertrekken. "Als er spelers bijkomen, moeten we kijken welke spelers beter bij een andere club speeltijd kunnen krijgen", zegt Hofstede. "Dat moeten we eerst intern goed bespreken, het is te vroeg om daar iets over te zeggen."

Reacties

Eredivisie

gerelateerd