Valverde laat toekomst bij FC Barcelona in het midden

1 januari 2019, 21:11

Ernesto Valverde laat in het midden wat hij na dit seizoen gaat doen. Het contract van de trainer van FC Barcleona loopt per 1 juli af. De 54-jarige Spanjaard is momenteel bezig aan zijn tweede seizoen bij Barça, maar weet niet of hij daar een derde jaar aan vastplakt.

"Ik denk nooit aan de lange termijn", zegt Valverde tegen Barça TV. "Ik wil dat iedereen tevreden is met mijn werk. Maar je weet wat er gebeurt: als je geen kampioen wordt, dan kijkt iedereen naar de coach. Ik kijk naar onze doelen en daar hebben we er nog zoveel van. We zullen zien hoe dat verloopt. Deze baan is een constant leerproces. Iedere dag moet jij je aanpassen aan wat er gebeurt, telkens probeer ik daarvan te leren."

Valverde leidde Barcelona in zijn eerste seizoen naar de landstitel en beker, maar was er de pijnlijke uitschakeling in de Champions League door AS Roma. Momenteel staat hij met de Catalanen bovenaan en is Olympique Lyon in de achtste finale van de Champions League de volgende tegenstander. Over ruim een week speelt Barcelona in de achtste finale van de Copa del Rey tegen Levante.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen