Jol dankzij 'bespreekbaar' salaris topkandidaat bij Anderlecht

2 januari 2019, 09:32

Na het afhaken van Phillip Cocu is Martin Jol de topkandidaat om de nieuwe trainer van Anderlecht te worden. Paars-Wit is volgens verschillende Vlaamse media volop in onderhandeling met de clubloze Nederlander (62). Het feit dat Jol twee jaar geleden zijn laatste klus als trainer had, spreekt volgens verschillende media in zijn nadeel, al is het financieel aantrekkelijk voor Anderlecht.

Cocu haakte vanwege te hoge salariseisen af, maar volgens Het Nieuwsblad is Jols salaris 'bespreekbaar' en hoeft de Belgische club bovenal geen afkoopsom aan een bepaalde club te betalen. De oud-coach van Ajax en Tottenham Hotspur is alweer twee jaar zonder club. Zijn laatste klus in Europa dateert al van zes jaar geleden, toen hij in 2013 aan het roer stond bij Fulham.

Het Nieuwsblad schrijft dat het uitblijven van Europese ervaring in de laatste jaren een beetje in het nadeel van Jol spreekt, waardoor er ook andere kandidaten nog in beeld zijn om Hein Vanhaezebrouck op te volgen. Een van hen is Kasper Hjulman, de 46-jarige coach van FC Nordsjaelland.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen