Sarri smeekt om geduld bij begeerde Hudson-Odoi (18)

2 januari 2019, 09:30

Het Engelse toptalent Callum Hudson-Odoi staat in de belangstelling van onder meer Bayern München, maar Chelsea-manager Maurizio Sarri hoopt dat de jongeling (18) ondanks de weinige minuten die hij maakt in Londen blijft. Volgens Sarri kan hij 'uitgroeien tot een fantastische speler.'

Volgens verschillende Engelse media ligt er al een bedrag van meer dan twintig miljoen op tafel. Bayern wil Hudson-Odoi dolgraag overnemen. De tiener speelde vanwege concurrenten als Eden Hazard, Pedro en William pas 42 minuten in de Engelse Premier League.

Sarri heeft een verklaring voor de weinige speeltijd, maar erkent het talent dat de vleugelaanvaller heeft. "Hij moet een aantal zaken nog verbeteren, maar heeft de potentie om een heel belangrijk te worden. Hij is een zeer goede speler en kan uitgroeien tot een fantastische speler", vertelt hij in gesprek met de BBC.

Geduld is volgens dit seizoen van Napoli overgekomen manager het toverwoord voor het talent. "Het is niet makkelijk om jonge spelers uit de jeugdopleiding in te zetten op dit niveau."

In de Premier League kwam hij echter slechts tot één wedstrijd, maar in vier van de zes Europa League-wedstrijden kreeg de tiener wel al een kans om zijn klasse te etaleren. Hij scoorde eenmaal. 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen