De Boer heeft zin in 'fantastisch' Atlanta: "Alle faciliteiten zijn er"

2 januari 2019, 12:06

Frank de Boer begint vol vertrouwen en met veel plezier aan zijn nieuwe job bij Atlanta United. Na mislukte avonturen langs de lijnen van Internazionale en Crystal Palace, is De Boer ambitieus. Hij spreekt zelfs hardop uit de Amerikaanse Champions League te willen winnen met de regerend landskampioen van de MLS. "Ze hebben een speler van vijftien miljoen gehaald en dat gebeurde eigenlijk nooit in de VS."

Dat doet hij voor de camera van FOX Sports. Hij omschrijft zijn nieuwe werkgever als 'fantastisch'. "Ik denk dat veel clubs wat van Atlanta kunnen leren. Ik sprak Marc Overmars en die zei zelfs dat Ajax er dingen van zou kunnen opsteken."

De Amerikanen bestaan pas twee jaar, maar wonnen de MLS Cup al en hebben laten zien niet bang te zijn om te investeren. De Boer weet waar hij aan begint. "Ze hebben een speler van vijftien miljoen gehaald en dat gebeurde eigenlijk nooit in de VS. Alles is positief, ze zijn kampioen geworden en alle faciliteiten zijn er. "

De Boer ziet vanwege het succes van vorig jaar ook een kleine beer op de weg, al ziet hij meteen nieuwe doelstellingen. "Het nadeel is dat ik het bijna niet beter kan doe dan mijn voorganger. We gaan nu wel de Amerikaanse Champions League spelen. Het zou mooi zijn als we die kunnen winnen, want dat is nog geen enkele club uit de VS gelukt."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen