Larsson: "Ik was niet zo slecht als iedereen deed voorkomen"

2 januari 2019, 13:43

Sam Larsson vindt de kritiek die hij regelmatig op zijn bord krijgt niet altijd terecht. Volgens de Zweedse vleugelaanvaller van Feyenoord speelde hij zeker niet altijd op de toppen van zijn kunnen, maar was het ook niet zo slecht als geschreven werd.

Dat standpunt neemt hij in tijdens een gesprek met Voetbal International. "Ik was niet zo slecht als iedereen deed voorkomen en misschien speel ik de laatste weken ook wel niet zo goed als men doet geloven." Larsson vindt niet dat hij al die kritiek serieus hoeft te nemen, maar steekt ook de hand in eigen boezem. "Voor de interlandbreak in november heb ik een aantal mindere wedstrijden gespeeld."

Met Feyenoord pakte hij dit jaar de KNVB beker en de Johan Cruijff Schaal. "Neem je die maatstaf, was het een geweldig jaar. Alleen is het wel zo wat we niet dichter bij PSV en Ajax zijn gekomen." Larsson erkent dat het gat met die twee clubs dit seizoen te groot is. De achterstand is mede te wijten aan puntverlies tegen Fortuna Sittard (0-2) en ADO Den Haag (2-2). Zulke misstappen kan Larsson niet verklaren. "Het is frustrerend voor iedereen. Juist na een goede periode waarin we hadden laten zien waartoe we in staat zijn, gaat het fout."

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen