Spoorboekje: City en Liverpool treffen elkaar in topper

3 januari 2019, 07:00   Bijgewerkt: 2 januari 2019, 23:41

Aan het begin van iedere dag brengt FCUpdate.nl haar eigen spoorboekje. Met een handig overzicht brengen we in kaart wat het nieuws van de dag gaat worden, welke specials er online komen, welke duels er op het programma staan en wat voor voetbal op tv komt. Dit is wat je allemaal kunt verwachten op donderdag 3 januari.

Nieuws

Reacties op Premier League-duels

Er was woensdag voldoende spektakel te bewonderen in de Premier League, waar onder meer Chelsea en Manchester United in actie komen. De reacties op de duels komen uiteraard vandaag voorbij. 

Wedstrijden

Manchester City - Liverpool (21.00 uur)

Een prachtige clash zo aan het begin van dit kalenderjaar. In het Etihad Stadium bezoekt de koploper de nummer drie van de Premier League. Het Liverpool van Virgil van Dijk en Georginio Wijnaldum bouwt de voorsprong uit naar tien punten en lijkt Manchester City al bijna uitgeschakeld voor de titelrace. Bij een overwinning wordt het verschil maar vier punten en wippen de mannen uit Manchester over nummer twee Tottenham Hotspur heen.

Villareal - Real Madrid (21.30 uur)

Na een moeizaam laatste half jaar in de competitie kan Real Madrid 2019 goed beginnen als het van Villareal weet te winnen. Op bezoek bij de in degradatienood verkerende Spanjaarden is een driepunter eigenlijk verplicht. Winst zou de equipe van Santiago Solari het eerste La Liga-duel van het nieuwe jaar, komt het in punten gelijk met de nummer drie Sevilla. 

Voetbal op tv

21.00 uur: Manchester City - Liverpool, Ziggo Sport, live verslag van het Premier League-duel

21:00 uur: DOC: Onana - The Boss, FOX Sports 1, sportdocumentaire van FOX Sports 

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen