Klopp: "City een geweldige ploeg met een fantastische manager"

2 januari 2019, 16:50

Engeland maakt zich op voor de heerlijke kraker tussen Manchester City en Liverpool op donderdag. De ploeg van Pep Guardiola gaat op eigen veld proberen om de achterstand op de koploper te verkleinen tot vier punten. Liverpool-coach Jürgen Klopp beseft dat het een lastig duel gaat worden.

Liverpool is nog ongeslagen in dit Premier League-seizoen en hoopt die status donderdag te behouden. "Het wordt heel moeilijk", zegt Klopp op de clubwebsite. "Het is een van de lastigste wedstrijden van het moderne voetbal, zo hebben we al vaker ondervonden. City is een geweldige ploeg met een fantastische manager. We zullen met lef en passie moeten spelen. Ze hebben een paar mindere resultaten gehad, maar het is voor mij nog altijd een van de beste teams van de wereld."

City-coach Guardiola liet onlangs weten dat hij Liverpool momenteel de beste ploeg van de wereld vindt. "Dat heb ik gehoord", zegt Klopp. "Hij bedoelde niet de beste ploeg ter wereld, maar de beste ploeg van de wereld op dit moment. We hebben een geweldige maand gehad, dat is duidelijk. Toch zal het morgen heel moeilijk worden. We hebben er heel veel zin in."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen