Gisteren gemist: Chelsea speelt gelijk, winst voor Man United

3 januari 2019, 17:13

In de rubriek 'Gisteren gemist' zet FCUpdate.nl het belangrijkste nieuws van de dag daarvoor op een rijtje. Met een samenvatting van alles wat je allemaal hebt gemist ben je weer helemaal op de hoogte van het laatste voetbalnieuws. Dit waren de belangrijkste nieuwsfeiten op woensdag 2 januari.

Utrecht-fan die bom naar Onana gooide krijgt taakstraf

De Eredivisiewedstrijd tussen FC Utrecht en Ajax (1-3) werd in december enige tijd stilgelegd toen er in de tweede helft vlak naast Andre Onana een bom ontplofte. De gooier van die bom heeft 150 uur taakstraf gekregen, zo is vandaag (woensdag) gebleken in de rechtbank.

'Feyenoord en Roma nog in gesprek over optie tot koop'

Feyenoord en AS Roma blijven in gesprek over Rick Karsdorp. De Rotterdammers willen de speler graag huren van de Romeinen, maar bedingen ook graag een optie tot koop. Hierover zijn de clubs nog in gesprek.

Matig Chelsea laat na om gat met Arsenal te vergroten

Chelsea heeft woensdag nagelaten om het gat met de top te verkleinen en het gat met Arsenal te vergroten. De ploeg uit Londen slaagde er op eigen veld niet in om af te rekenen met laagvlieger Southampton: 0-0. Daardoor heeft het team van Maurizio Sarri nu tien punten minder dan koploper Liverpool. Ondertussen stuntte Crystal Palace op visite bij Wolverhampton Wanderers.

Solskjaer wint ook zijn vierde wedstrijd met Manchester United

Het aanstellen van Ole Gunnar Solskjaer blijkt vooralsnog een schot in de roos voor Manchester United. De Noorse coach heeft woensdag ook zijn vierde wedstrijd op de bank bij de topclub gewonnen. Tegen het slecht presterende Newcastle United ging het moeizaam, maar werd er wel met 0-2 gewonnen. Ondertussen was er veel spektakel te zien bij Bournemouth tegen Watford: 3-3.

Benfica struikelt in competitie over reuzendoder Portimonense

Benfica heeft een lelijke misstap gemaakt in de Portugese competitie. De topclub kende in de uitwedstrijd tegen Portimonense een avond waarop alles fout ging: 2-0. Daardoor blijft het heel spannend in de top van de competitie.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen