Solskjaer wil blijven bij United en looft 'Cristiano' Rashford

3 januari 2019, 09:34

Ole Gunnar Solskjaer heeft het uitstekend naar zijn zin bij Manchester United. De interim-manager blijft maar winnen met de Red Devils en wil voorlopig niet meer weg bij de club. "Ik wil hier niet vertrekken", vertelde hij na de 0-2 zege op Newcastle United. Dat is opvallend, aangezien hij in principe na het seizoen terugkeert bij Molde FK.

"Dit is zo'n geweldige groep spelers, zo'n fantastische sfeer. Voorlopig richt ik me echter alleen op de volgende wedstrijd, want zolang ik hier ben, wil ik er alles aan doen om mijn werk zo goed mogelijk te verrichten", aldus de Noor, die een record greep door na Matt Busby (in 1946) de eerste trainer te zijn die zijn eerste vier duels won bij United. Eerder werd hij al de eerste manager in de Premier League ooit die twaalf goals maakte in de eerste drie wedstrijden met zijn ploeg.

Ook had Solskjaer mooie woorden over voor Marcus Rashford, wiens schot hij vergelijkt met die van Cristiano Ronaldo. "De bal vliegt alle kanten op", aldus de oefenmeester. "Zijn doelpunt was erg mooi, hij bleef rustig en werkte de bal goed binnen. We moeten niet vergeten dat hij pas 21 jaar oud is, hé."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen