Sarri niet bezig met transfers, maar heeft zorgen over aanvalslinie

3 januari 2019, 10:16

Christian Pulisic werd woensdag gepresenteerd als aanwinst van Chelsea, maar dat was niet direct op verzoek van manager Maurizio Sarri. Sterker nog, de coach was niet eens op de hoogte van het feit dat de deal werd rondgemaakt. "Dinsdag wist ik nog niets van het aantrekken van Pulisic", aldus de Italiaan.

Dat vertelde hij na het doelpuntloze gelijkspel tegen Southampton. "Er is een maand geleden om mijn mening gevraagd, toen was ik positief", aldus de coach, die verder niet op de hoogte werd gehouden en dat ook niet erg vindt. "Ik ga niet over de transfers en richt me als trainer op de wedstrijden. Ik geef alleen mijn mening als ze daarom vragen."

Wel liet Sarri zich uit over de plekken voorin, die door de blessure van Olivier Giroud en de ineffectiviteit van Alvaro Morata niet dikbezit meer zijn. "Op dit moment hebben we problemen met onze aanvallers", erkende Sarri. "We speelden tegen Southampton tachtig meter van het veld goed, maar in de laatste twintig hadden we een probleem. Of we spelers moeten halen? Dat is aan de club. Ik moet mijn spelers en het team beter maken."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen