SC Cambuur aast op Druijf: "Uitgebreid en goed gesproken"

3 januari 2019, 18:59   Bijgewerkt: 3 januari 2019, 19:04

SC Cambuur hoopt zich in januari te versterken met Ferdy Druijf. De club uit Leeuwarden is niet de enige gegadigde om de twintigjarige spits van AZ tijdelijk over te nemen. Druijf, die dit seizoen zijn wedstrijden hoofdzakelijk bij Jong AZ speelt, mag op huurbasis weg.

"We hebben uitgebreid en goed gesproken, maar er hengelen meer clubs naar hem", laat technisch manager Foeke Booy aan Omrop Fryslân weten. De Leeuwarders hebben met Karim Rossi en Nigel Robertha al twee spitsen in huis, maar zij hebben in de eerste seizoenshelft niet weten te overtuigen.

Druijf wist de afgelopen maanden wél indruk te maken in de Eerste Divisie. Hij maakte veertien doelpunten voor Jong AZ en moet op de topscorerslijst alleen Lars Veldwijk boven voor zich dulden. Ondanks dat Druijf een goede seizoenshelft achter de rug heeft, mag hij tijdelijk weg.

"Dat lijkt misschien raar, maar dat valt wel mee. Van de spitsen uit de A-selectie is Ondrej Mihálik al op de weg terug na een blessure en na de jaarwisseling gaat ook Myron Boadu terugkomen. Zij staan hoger in de pikorde", vertelde directeur voetbalzaken Max Huiberts onlangs aan het Noordhollands Dagblad.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen