Real Madrid kent door Cazorla valse start van 2019

3 januari 2019, 23:22   Bijgewerkt: 4 januari 2019, 00:03

Real Madrid is het nieuwe jaar met een misstap begonnen. De Madrilenen kwamen op bezoek bij Villarreal niet verder dan een 2-2 gelijkspel. Grote man bij de thuisploeg werd Santi Cazorla, die zowel het eerste als het laatste doelpunt van de wedstrijd voor zijn rekening nam. De Koninklijke blijft door de remise steken op de vierde plaats in de Primera División.

Voorafgaand aan de wedstrijd vormden de spelers van Villarreal een erehaag voor Real Madrid, dat zich onlangs opnieuw tot wereldkampioen kroonde door in de finale van het WK voor clubteams met 4-1 te winnen van Al-Ain. Doordat de Madrilenen zich op het wereldkampioenschap meldden, werd het uitduel met Villarreal pas in het nieuwe jaar afgewerkt.

De eerste Spaanse competitiewedstrijd van het jaar begon met vuurwerk. Al na vier minuten kwam Villarreal op voorsprong. Cazorla, die de afgelopen zomer Arsenal verruilde voor de Spaanse club, opende de score met een geplaatste schuiver in de lange hoek. Real Madrid rechtte snel de rug door drie minuten later op 1-1 te komen. Karim Benzema tekende met een kopbal voor de gelijkmaker.

Heel lang hoefde het publiek in Villarreal niet te wachten op een derde treffer. Na twintig minuten spelen zorgde Raphaël Varane ervoor dat de bezoekers op voorsprong kwamen. De doelpuntrijke openingsfase kreeg geen vervolg. In het restant van de eerste helft én in groot deel van het tweede bedrijf kwamen de teams niet tot scoren.

In de slotfase ging het toch mis voor het team van trainer Santiago Solari. Na een prachtige actie van Pablo Fornals kopte Cazorla de gelijkmaker tegen de touwen. Door zijn doelpunt lijdt Real Madrid voor de achtste keer dit seizoen puntenverlies en ligt het inmiddels zeven punten achter op koploper FC Barcelona.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen