Gisteren gemist: Man City wint topper, Real Madrid morst punten

4 januari 2019, 00:30

In de rubriek 'Gisteren gemist' zet FCUpdate.nl het belangrijkste nieuws van de dag daarvoor op een rijtje. Met een samenvatting van alles wat je allemaal hebt gemist ben je weer helemaal op de hoogte van het laatste voetbalnieuws. Dit waren de belangrijkste nieuwsfeiten op donderdag 3 januari.

Manchester City brengt spanning terug na zege op Liverpool

Manchester City heeft Liverpool de eerste seizoensnederlaag toegebracht. De ploeg van trainer Pep Guardiola versloeg het elftal met de Nederlanders Virgil van Dijk en Georginio Wijnaldum in de basis in een uiterst levendig duel met 2-1. Sergio Agüero zette de thuisploeg op voorsprong, waarna Roberto Firmino na rust iets terugdeed. Een kleine twintig minuten voor tijd bepaalde Leroy Sané de eindstand.

Real Madrid kent door Cazorla valse start van 2019

Real Madrid is het nieuwe jaar met een misstap begonnen. De Madrilenen kwamen op bezoek bij Villarreal niet verder dan een 2-2 gelijkspel. Grote man bij de thuisploeg werd Santi Cazorla, die zowel het eerste als het laatste doelpunt van de wedstrijd voor zijn rekening nam. De Koninklijke blijft door de remise steken op de vierde plaats in de Primera División.

'St. Juste in de belangstelling van Zenit St. Petersburg'

Jeremiah St. Juste heeft mogelijk zijn laatste wedstrijd voor Feyenoord gespeeld. De 22-jarige verdediger staat volgens het Algemeen Dagblad in de belangstelling van Zenit St. Peterburg. St. Juste ligt nog tot de zomer van 2021 vast in Rotterdam.

Benfica zet hoofdtrainer Vitória per direct op straat

Rui Vitória is niet langer de hoofdtrainer van Benfica. De Portugese topclub maakt via de officiële kanalen bekend dat de samenwerking is beëindigd. De tegenvallende sportieve resultaten liggen ten grondslag aan het ontslag van de 48-jarige Vitória.

Keizer start jaar uitstekend met Sporting Portugal

Het Sporting Portugal van Marcel Keizer is het nieuwe jaar gestart met een overwinning op Belenenses. Door een doelpunten van Bruno Gaspar en Miguel Luís werd de middenmoter met 2-1 verslagen. Sporting stijgt door de zege naar de tweede plaats in de Portugese Primeira Liga.

FC Emmen heeft met Neidhart tweede versterking binnen

FC Emmen toont zich slagvaardig op de transfermarkt. De promovendus heeft op de derde dag van het nieuwe jaar de tweede winterse versterking aangekondigd. Nico Neidhart, een 24-jarige vleugelverdediger, komt de selectie van de Emmenaren versterken.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen