Jonkies bezorgen Arsenal een makkelijke avond bij Blackpool

5 januari 2019, 20:26

Net als de andere grote Premier League-ploegen heeft Arsenal ogenschijnlijk gemakkelijk de volgende ronde van het FA Cup-toernooi gehaald. The Gunners waren op bezoek bij Blackpool veel te sterk voor hun tegenstander en mochten voor de treffers de jongelingen uit het elftal bedanken. De negentienjarige Joe Willock eiste een hoofdrol op met twee doelpunten, terwijl Alex Iwobi in de slotfase het duel op slot gooide in het voordeel Unai Emery's ploeg.

Op Bloomfield Road kwamen de Londenaren nauwelijks in de problemen. Hoewel er met een handvol talentvolle jongelingen die nauwelijks speeltijd krijgen werd gestart, bleek het al snel een routineklusje te worden. In de elfde minuut zorgde Joe Willock voor de openingstreffer en de aanvallende middenvelder maakte er tien minuten voor rust ook 0-2 van. Dankzij zijn treffers werd hij de jongste Arsenal-speler in negen jaar die doel trof in het befaamde bekertoernooi.

Blackpool kwam er bij tijd en wijle best aardig uit, maar het verschil in niveau werd snel duidelijk. Alex Iwobi benutte een van de spaarzame momenten na rust en bezegelde daarmee het lot van de gastheren. Arsenal bekert net als clubs als Chelsea en Tottenham Hotspur door en kan zich nu weer even richten op de Premier League en Europa League.

De drie goals in het bijzonder lege stadion van Blackpool:

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen