Bayern legt Ribéry geldboete op voor gedrag op social media

6 januari 2019, 11:00

Bayern München is niet te spreken over het gedrag van Franck Ribéry op social media. De Fransman at tijdens zijn vakantie in Dubai een steak van 1200 euro en plaatste daarvan een foto op Instagram met als bijschrift een zeer opmerkelijke tekst.

De Fransman plaatste op Instagram een foto van de entrecote en schreef daarbij dat hij 'in 2019 de puntjes op de I gaat zetten'. 'Laten we beginnen met een boodschap voor de jaloerse mensen en de haters, die ongetwijfeld door een gescheurd condoom op de wereld gekomen zijn: F*** jullie moeders, jullie grootmoeders en heel jullie stamboom. Ik ben jullie niks verschuldigd. Mijn succes is er vooral gekomen dankzij God, mezelf en mijn naasten die in mij geloofden. Aan alle anderen: jullie zijn niet méér dan kiezelsteentjes in mijn sokken!', meldde hij.

Dat gedrag is bij Bayern compleet in het verkeerde keelgat geschoten. De club maakt zondagochtend bekend dat de Fransman een geldboete heeft gekregen voor zijn opmerkelijke gedrag op social media. "Hij gebruikte woorden die wij als Bayern München niet kunnen accepteren", zegt technisch directeur Hasan Salihamidzic op de clubwebsite. "Gisteren sprak ik lang met Franck en vertelde hem dat hij een zware boete zou krijgen. Hij heeft de boete geaccepteerd."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen