PSV-verdediger Isimat-Mirin maakt overstap naar Besiktas

6 januari 2019, 14:38

Nicolas Isimat-Mirin is niet langer speler van PSV. De Franse verdediger heeft zich zondag verbonden aan Besiktas, zo meldt de Turkse topclub via de digitale kanalen. De 27-jarige centrumverdediger speelde de afgelopen 4,5 jaar in Eindhoven.

Isimat-Mirin kwam dit seizoen niet in de plannen van Mark van Bommel voor en was ook in de jaren daarvoor meestal niet de eerste keuze. Wel werd hij drie keer kampioen met de topclub uit Eindhoven. Zijn beste seizoen beleefde hij vorig seizoen, toen hij kampioen werd en 32 Eredivisie-duels speelde. Hij scoorde daarin één keer. Dit seizoen speelde hij pas negentig minuten in de Eredivisie en 43 in de Champions League. In de pikorde was hij al voorbijgestreefd door Trent Sainsbury.

Naar verluidt heeft de bij PSV overbodig geworden verdediger een contract tot medio 2022 getekend in Istanbul. De oud-speler van AS Monaco zal moeten concurreren met onder meer Domagoj Vida, Enzo Roco en Fatih Aksoy. Van Pepe zal Isimat-Mirin geen last meer hebben; het contract van de Portugees is halverwege december ontbonden.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen