Opgeleefde Pogba mist door blessure trainingskamp in Dubai

6 januari 2019, 16:00

Paul Pogba laat het trainingskamp van Manchester United aan zich voorbijgaan. De Franse middenvelder, die onder interim-manager Ole Gunnar Solskjaer weer is opgebloeid, kampt met kleine pijntjes en reist daarom niet met de rest van de selectie af naar Dubai.

De medische staf van de club verwacht wel dat Pogba zondag gewoon aan de aftrap kan verschijnen als United het opneemt tegen Tottenham Hotspur. En dat is maar goed ook, want sinds de aanstelling van Solskjaer weet Pogba weer te imponeren op Old Trafford. José Mourinho, die eind 2018 zijn congé kreeg, nam Pogba de aanvoerdersband af en trakteerde hem geregeld op een reservebeurt. Na zijn vertrek speelt Pogba stukken beter en scoorde hij in de duels tegen Huddersfield Town en Bournemouth.

Zaterdag ontbrak hij echter in het gewonnen FA Cup-duel tegen Reading en nu is duidelijk dat hij ook niet mee afreist naar het korte trainingskamp in Dubai. Zijn manager laat weten dat er ook zonder Pogba hard gewerkt gaat worden. "Als een van de spelers denkt dat het een vakantie wordt, dan heeft hij het goed mis", meldt het ANP.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen