Isimat bedankt PSV: "Ik heb een geweldige tijd gehad"

6 januari 2019, 17:49

Nicolas Isimat-Mirin kijkt terug op een geweldige tijd in het shirt van PSV. De goedlachse Franse verdediger maakte zondag bekend naar het Turkse Besiktas te verkassen, maar behoudt de warme gevoelens van de Eindhovense ploeg. "Het was de beste tijd uit mijn loopbaan."

Kort na de bekendmaking van zijn transfer, stond hij PSV TV te woord. Isimat verklaart waarom hij naar een andere club vertrekt. "Voor mij is het zeer interessant en een goed moment om in de winterstop over te stappen. Ik kijk erg uit naar deze club en ben zeer gemotiveerd om mezelf te laten zien", aldus de verdediger, die niet meer op veel speeltijd kon rekenen binnen de ploeg van Mark van Bommel.

Dat PSV veel indruk heeft gemaakt, blijkt wel uit de woorden die Isimat aan de club wijdt. "Het was de beste tijd uit mijn loopbaan, om bij PSV te spelen en in Nederland te zijn. Ik heb hier mijn familie opgebouwd, maar zeker ook mijn palmares. Ik heb een geweldige tijd gehad met fijne vrienden, die eerst ploeggenoten waren, maar echte vrienden zijn geworden."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen