Slutsky na verlies tegen Wolfsburg: "Resultaat maakt weinig uit"

6 januari 2019, 20:44

Vitesse verloor zondagmiddag kansloos van Wolfsburg (3-0), maar trainer Leonid Slutsky is desondanks niet ontevreden over de oefenwedstrijd. Volgens de Rus voetbalde zijn ploeg bij tijd en wijle best aardig mee. "Het resultaat maakte me inderdaad weinig uit."

In gesprek met Omroep Gelderland geeft Slutsky zijn mening over het verloren duel. "Het resultaat maakt me inderdaad weinig uit. Ik haal uit deze wedstrijd toch wel weer veel voor onze theoretische lessen."

Dat de drie tegengoals door middel van fouten werden geïncasseerd, vindt de oefenmeester jammer. "Dat is ook niet te analyseren, er zaten ook nog twee keepersfouten bij. Ik kan daar niks aan veranderen. Maar ik heb ook gezien dat we wel onze spelprincipes overeind kunnen houden tegen deze tegenstander in deze toestand."

Vitesse traint op het trainingskamp in Portugal twee keer per dag, terwijl het de voorgaande tien dagen nauwelijks ritme opdeed vanwege de winterperiode. Slutsky erkent dat de voorbereiding niet ideaal was. "We hadden alleen geen andere optie. Wolfsburg wilde vandaag spelen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen