PSG simpel door in Franse beker na zege op Ponitvy

6 januari 2019, 22:52

Paris Saint-Germain heeft uiterst simpel de volgende ronde bereikt van de Coupe de France. De topclub had het tegen het nietige Ponitvy zeker niet altijd eenvoudig zondagavond, maar een eigen doelpunt van Sylvain Jule leidde de zege in van de bezoekers. In het laatste deel waren sterspelers Neymar, Kylian Mbappé (strafschop) en Julian Draxler ook nog trefzeker (0-4).

Voor titelhouder Paris Saint-Germain was het de eerste wedstrijd in het bekertoernooi van Frankrijk, terwijl het nietige Ponitvy al had afgerekend met Grand-Quevilly en Plouvorn. Zij hoopten ook op een stunt tegen de Franse topploeg, die met onder anderen Mbappé, Daniel Alves (als rechtsbuiten) en Mbappé met alle sterren op het veld stond. Om de thuisploeg aan te moedigen waren er zo'n drieduizend fans afgekomen op het sterrenesemble. 

Toch had het de nodige moeite met de laagvlieger. Halverwege had het ondanks een fors overwicht nog niet gescoord. Alleen Jule had namens de thuisploeg het net gevonden, maar wel in het verkeerde doel. In de slotfase moest de thuisploeg iets meer risico gaan nemen en dat betekende dat PSG wat meer ruimte kreeg. Daarmee wist het wel raad en via Neymar, Mbappé (strafworp) en Draxler sloeg het in de laatste twintig minuten toe.

Door de 0-4 zege kan PSG het belangrijkste bekertoernooi in Frankrijk, de prijs die het de afgelopen vier edities ook op haar naam schreef, dus wederom winnen. Daarvoor moet het echter nog wel de nodige rondes overleven, want om het toernooi te halen moet het nog vijf rondes doorkomen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen