Promes hoopt snel basisplaats te veroveren bij Sevilla

6 januari 2019, 23:17   Bijgewerkt: 6 januari 2019, 23:28

Quincy Promes heeft het moeilijk met zijn reserveplaats bij Sevilla. De Nederlandse aanvaller moet het momenteel vooral doen met invalbeurten, zo ook zondagmiddag tegen Atlético Madrid (1-1), waar hij slechts tien minuten meedeed. "Ik moet ermee dealen, dit ben ik niet gewend. Ik heb het er moeilijk mee, maar iedereen die me kent, weet dat ik hier bovenop kom."

Dat vertelde de aanvaller tegenover Ziggo Sport na de remise tegen Atléti. "Ik moet zorgen dat de trainer niet meer om me heen kan. Maar het draait aardig goed, het niveau ligt hoog, dus ik moet keihard aan de bak", weet Promes. "Ik heb alle vertrouwen in dat het snel gaat veranderen", zei hij over het aantal speelminuten. "Er zijn heel veel goede spelers."

Titelstrijd

Bovendien draait Sevilla uitstekend en doet het voor het eerst sinds jaren weer eens (serieus) mee in de Spaanse titelstrijd. "We doen mee", knikt Promes, die titelkandidaat nog iets te voorbarig vindt. "Maar we doen mee en doen voor niemand onder. Alleen van FC Barcelona hebben we verloren. Het leeft, heel stilletjes. Maar het zit nog zo dicht bij elkaar. Maar als je er niet in gelooft, gaat het ook niet gebeuren. Al is de concurrentie moordend."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen