Terugslag voor Vitessenaar Van de Werff door spierprobleem

6 januari 2019, 23:50

Vitesse-aanvoerder Maikel van der Werff is nog altijd niet fit genoeg om in actie te komen bij Vitesse. De verdediger staat al wekenlang buitenspel bij de Arnhemmers en zou zondag tegen VfL Wolfsburg (3-0 verlies) weer in actie komen, maar viel op het laatste moment toch nog uit bij de ploeg van Leonid Slutsky. Toch valt de schade enigszins mee, zo liet de oefenmeester weten.

"De intensiteit van de trainingen zorgt voor kleine pijntjes. Dat is niet gek, als je lange tijd door een blessure niet hebt gevoetbald en dan hier meteen volle bak moet", aldus Slutsky tegenover De Gelderlander. "We trainen met een hoge intensiteit. En we trainen lang. Dan is even de rem er op goed. Er zijn absoluut geen zorgen over Van der Werff." De routinier kampt met spier- en knieproblemen en kwam zodoende de laatste zeven duels niet in actie, al zat hij tegen VVV-Venlo en De Graafschap wel weer bij de selectie.

Het is wel weer een volgend slecht nieuwtje voor Slutsky, die eerder hoorde dat Charly Musonda en [a,https://www.fcupdate.nl/voetbalnieuws/344080/matavz-hoopt-snel-terug-te-zijn-op-tribune-zitten-niet-mijn-ding/,_blank,Tim Matavz] langer buitenspel staan dan vooraf verwacht. Het is nog onduidelijk of hij vrijdag 18 januari in actie kan komen in het thuisduel met Excelsior.

Lees ook: Kolderiek moment en sterker Wolfsburg zijn Vitesse te machtig

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen