Garry Rodrigues naar zandbak: "Toekomst veilig kunnen stellen"

7 januari 2019, 14:28   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

In plaats van een club in een Europese topcompetitie gaat Garry Rodrigues miljoenen verdienen in Saoedi-Arabië bij Al-Ittihad. De in Rotterdam opgegroeide Kaapverdiaan kon het geboden salaris niet weigeren en besloot Galatasaray te verlaten. "Ik ben blij dat alles nu achter de rug is en kan niet wachten om in Saoedi-Arabië te beginnen aan een nieuw avontuur", zegt hij.

"Ik snap mensen die zeggen: hij is veel te jong om die stap te maken. Vrienden van me zeggen het ook: je bent 28, wacht op Engeland, of Italië. Ja, prima, maar dan moeten die clubs wel komen en ze kwamen niet", vertelt Rodrigues aan Voetbal International. "Dit kwam wel voorbij en als je dan heel eerlijk kijkt naar het contract dat ik heb getekend... Ik heb ook te maken met mijn gezin en familie, hè. Iedereen kent mijn verhaal toch, een paar jaar terug speelde ik bij de amateurs."

Sterker nog: de nu 28-jarige Rodrigues werkte op zijn 22ste nog bij de post. "Als je dan nu ziet wat ik ga verdienen, dan kón ik er eigenlijk geen nee te zeggen. Ik heb mijn toekomst veilig kunnen stellen. En daarbij: wie zich verdiept in Ittihad ziet dat het een van de twee grootste clubs is in Saoedi-Arabië met een grote fanbase. Ik ga niet zomaar ergens heen. Ittihad is bekend in heel Azië. Het is een soort Galatasaray."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen