Slagveer op dood spoor: "Hard hoofd in dat het goed gaat komen"

8 januari 2019, 10:31

Luciano Slagveer is bij FC Emmen op een dood spoor beland. De huurling van het Belgische Lokeren raakte in Drenthe zijn basisplaats kwijt en ziet hij voor de tweede seizoenshelft weinig perspectief. "Sinds ik op de bank zit, heb ik er alles aan gedaan, maar blijkbaar is het niet goed genoeg", aldus de 25-jarige aanvaller.

"Ik kwam naar FC Emmen om te spelen en om mezelf weer te laten zien, maar dat kan op dit moment niet. Ja, in het tweede voor zo'n twintig toeschouwers... maar dat is eigenlijk niet de bedoeling", zegt Slagveer tegen RTV Drenthe. "Dat ik niet speel, zal natuurlijk ook wel een beetje bij mezelf liggen. Misschien ben ik niet zo in vorm, wil de trainer dat ik het anders doe en misschien doet de concurrentie het de laatste tijd beter."

Slagveer verwacht niet dat zijn situatie spoedig verandert. "Ik wil daar heel graag in geloven, maar het geloof moet ik ook een beetje van de trainer krijgen door bijvoorbeeld in oefenvormen met de basis mee te trainen en niet met de beloften. Dat gebeurde de laatste tijd niet. Nee, ook niet in de afgelopen dagen in Spanje. Daarom heb ik er ook een hard hoofd in dat het nog goed gaat komen."

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen