Jurjus: "Gebeurt vaker dat keeper op bank belandt na blessure"

8 januari 2019, 10:55

Hidde Jurjus begrijpt dat zijn positie onder de lat bij De Graafschap ter discussie staat. Trainer Henk de Jong moet voor de tweede seizoenshelft een keuze maken tussen Jurjus en Agil Etemadi, die de laatste wedstrijden voor de winterstop mocht keepen vanwege een blessure van Jurjus en ook een goede indruk achterliet.

"Het gebeurt vaker dat een keeper op de bank belandt na een blessure, dus daar houd ik in mijn achterhoofd wel rekening mee", zegt Jurjus in De Gelderlander. "Maar ik ga ervan uit dat er altijd weer een nieuwe kans komt. Het enige dat ik kan doen, is zorgen dat ik goed train."

Jurjus won bij aanvang van het seizoen de concurrentiestrijd, maar liet allesbehalve een verpletterende indruk achter. Richting de hervatting van de competitie toont hij zich strijdbaar. Ook omdat het trainingskamp in Spanje hem goed doet. "Ik voel me haast fitter dan ooit. Achteraf gezien was het misschien wel goed dat ik er even uit ben geweest. Ik had de tijd om mezelf op te laden. Het is ook lekker om nu even in een andere omgeving te zijn, dat zorgt voor nieuwe energie."

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen