Spoorboekje: Doan met Japan op Azië Cup, Man City treft Burton

9 januari 2019, 07:00   Bijgewerkt: 8 januari 2019, 23:54

Aan het begin van iedere dag brengt FCUpdate.nl haar eigen spoorboekje. Met een handig overzicht brengen we in kaart wat het nieuws van de dag gaat worden, welke specials er online komen, welke duels er op het programma staan en wat voor voetbal op tv komt. Dit is wat je allemaal kunt verwachten op woensdag 9 januari.

Wedstrijden

Japan - Turkmenistan (12.00 uur)

Ritsu Doan begint vanmiddag (Nederlandse tijd) met Japan aan de Azië Cup. De kanshebber treft Turkmenistan. Doan speelde tot dusver vijf oefeninterlands voor zijn vaderland. Krijgt de FC Groningen-parel ook op een eindtoernooi het vertrouwen?

Manchester City - Burton Albion (20.45 uur)

De weg naar de finale van de League Cup ligt open voor Manchester City, dat vanavond de eerste wedstrijd van het tweeluik tegen Burton Albion speelt. De club uit de League One is de verrassende halvefinalist in het Engelse bekertoernooi. Tottenham Hotspur en Chelsea namen het gisteren tegen elkaar op in de andere halve eindstrijd. Spurs won dat duel met 1-0.

Real Madrid - Leganes (21.30)

Ook onder Santiago Solari verkeert Real Madrid in crisissferen. De Koninklijke zette zich zondag tegen Real Sociedad (0-2) te kijk voor eigen publiek. Real heeft niet lang om te balen, want vanavond wacht Leganes in het tweeluik van de Copa del Rey. Kan Real het chagrijn in de achtste finale enigszins van zich afspelen, of volgt er een nieuwe deceptie?

Voetbal op tv

19.25 uur: Girona - Atlético Madrid, Ziggo Sport Voetbal - live verslag achtste finale Copa del Rey

20.40 uur: Manchester City - Burton Albion, Ziggo Sport Extra - live verslag halve finale League Cup

21.25 uur: Real Madrid - Leganes, Ziggo Sport Voetbal - live verslag achtste finale Copa del Rey

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen